Bezlepková roláda

  • Piškótová roláda jemná ako pavučinka.
Bezlepková roláda
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:20
    (h:m)
  • Porcie
    15
    (ks)

Ingrediencie

Cesto :

5 vajec
5 lyžíc práškový cukor
5 lyžíc Cake mix Liana
džem

 

Dodatky:

práškový cukor na posypanie

maslo na vymastenie plechu

 



Postup

1. Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny. Postupne pridáme Cake mix a nakoniec zľahka vmiešame sneh z bielkov. Rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180 °C cca 10 minút. 2. Upečený plát ešte horúci stočíme a necháme úplne vychladnúť. Vychladnutý korpus natrieme džemom a zrolujeme. Povrch rolády posypeme práškovým cukrom.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.