Bezlepková nepečená jablková torta

Bezlepková nepečená jablková torta

Trvanie: 01:00 (h:m)
Pri tomto recepte sa opäť potvrdzuje pravidlo, že najjednoduchšie recepty sú tie najlepšie:)
Ingrediencie
  • bezlepkové piškóty
  • 1 kg jabĺk
  • 100 g kryštálový cukor
  • 300 ml voda
  • 2 ks Zlatý krém Liana
Šľahačka
  • 1 ks (30g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
  • 150 ml mlieko
  • 2 lyžice práškový cukor
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Jablká očistíme, ošúpeme a nastrúhame. Pridáme cukor, 100 ml vody a uvaríme do mäkka.
2. Zlatý krém rozmiešame vo zvyšnej vode a za stáleho miešania prilejeme k vriacim jablkám.
3. Vrstvíme do tortovej formy striedavo jablká a piškóty.
4. Necháme vychladnúť. Pred podávaním ozdobíme vyšľahaným Šľahačkovým potešením a nastrúhanou čokoládou.

Dobrý tip:
Pre rýchlejšiu prípravu namiesto jabĺk môžeme použiť jablkové pyré.

Dobrý tip 2:
Bezlepkové piškóty pripravíme podľa nášho receptu https://www.lianasro.sk/nase-recepty/bezlepkove-domace-piskoty

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • bezlepkové piškóty
  • 1 kg jabĺk
  • 100 g kryštálový cukor
  • 300 ml voda
  • 2 ks Zlatý krém Liana
Šľahačka
  • 1 ks (30g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
  • 150 ml mlieko
  • 2 lyžice práškový cukor
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné