Bezlepková dvojfarebná roláda

  • Jednoduchý recept na prípravu vďaka ktorému si pečenie rolád zamilujete
Bezlepková dvojfarebná roláda
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
4 vajcia
4 PL  Cake mix Liana
4 PL práškový cukor
 
Plnka:
1 ks Zlatý krém Liana
400 ml mlieko
6 PL kryštálový cukor
100 g čokoláda Liana 70%, 45% alebo 60%
250 g maslo
 


Postup

1. Žĺtky zmixujeme s cukrom. Ručne primiešame zmes Cake mix a tuhý sneh z bielkov.
2. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
3. Pečieme na 200°C 10 minút (nie s ventilátorom).
4. Upečenú roládu preložíme na utierku a odstránime papier. Spolu s utierkou zrolujeme a necháme vychladnúť. Potom naplníme čokoládovou plnkou, vrch potrieme tiež, posypeme orechami a necháme vychladnúť.
5. Hotovú narežeme na 1,5 cm ostrým nožom namočeným v horúcej vode.
 
Postup plnka:
1. Do hrnca dáme mlieko,cukor, Zlatý krém a za stáleho miešania uvaríme puding.
2. Do horúceho pudingu vmiešame nalámenú čokoládu a vymiešame do rozpustenia. Necháme vychladnúť.
3. Do misky pridáme maslo izbovej teploty do ktorého postupne pridávame puding a mixujeme do hladkej plnky.


Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.