Bezlepková ciabatta s olivami

Bezlepková ciabatta s olivami

Trvanie: 02:00 (h:m)
Ingrediencie
Dodatky
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Do nádoby na miesenie nasypeme 200 g zmesi Bread mix white, ktorú zalejeme 370 g horúcej vody. Dobre zamiešame a necháme vychladnúť.
2. Z droždia, 100 ml vody a cukru pripravíme kvások, ktorý vmiešame do vychladnutej zmesi. Pridáme zvyšných 100 g Bread mix white, 200 g Bread mix dark, soľ a olivový olej. Miesime elektrickým hnetačom 10-15 minút.
3. Prikryjeme a necháme cca 50 minút podkysnúť.
4. Na podložke posypanej ryžovou múkou vytvarujeme malé ciabatty do tvaru hranatej žemle a veľké do tvaru chleba. Pri spracovávaní cesta môžeme pridať nakrájané olivy, cesto niekoľkokrát preložíme vytvarujeme a nakoniec pretočíme ako šrúbu. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pokvapkáme olivovým olejom a necháme cca 30 minút podkysnúť.
5. Upečieme pri teplote 200°C 20-30 minút.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Dodatky
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné