Výrobky
Prvotriedne
výrobky Liana

Kyselina sorbová 2g

Konzervačný prostriedok vhodný na prípravu džemov, marmelády, sirupov, kečupov, vín a pod. Kyselina sorbová zabraňuje tvorbe plesní, baktérií a kvasiniek a tým zachová Vaše džemy, marmelády, kečupy a iné výrobky z Vašej vlastnej kuchyne dlho bez pokazenia.
 
Doporučená dávka 2 g na:
10-12 l vína
 5 kg džemu, ovocných a zeleninových výrobkov
 
Zloženie: kyselina sorbová

Gastro balenie: NIE
 
 
  • Počet kusov v balení
    50 ks
  • Počet kusov v kartóne
    2500 ks
  • DMT
    18 mesiacov
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.