Vitamínové bezlepkové punčové rezy s LianaVITom

  • Vďaka pridanému vitamínovému nápoju LianaVIT sa bezlepkové punčové rezy obohatili o vitamíny a to o celý rad vitamínov B-komplex, vitamín C a E. LianaVIT je s prírodnými príchuťami, bez umelých farbív a je farbený úplne prírodnými extraktmi z rastlín.
pre klasickú verziu tohto receptu s pšeničnou múkou kliknite sem.
Vitamínové bezlepkové punčové rezy s LianaVITom
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

230 g Cake mix Liana
160 g cukor kryštálový
100 ml olej
100 ml vlažná voda
4 vajcia
1 vrecko vitamínový nápoj LianaVIT malina
200 ml prevarená vychladnutá voda
džem
 
Poleva:
200 g cukor práškový
1 vrecko Poleva punčová Liana
5 PL studená voda
1 PL olej

Postup

1. Vaječné bielky vyšľaháme na tuhý sneh. Pridáme cukor, žĺtky, olej a vodu. Ručne metličkou vmiešame bezlepkovú múčnu zmes Cake mix.
 
2. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri 180°C 20 - 25 minút. Upečenú piškótu necháme vychladnúť.
 
3. Z vychladnutej piškóty odstránime papier na pečenie. Rozdelíme na 2 časti a jednu časť prerežeme krájačom na piškóty ešte na polovicu.
 
4. Do 200 ml prevarenej vychladnutej vody nasypeme LianaVIT malina a rozmiešame. Jeden prekrojený korpus potrieme džemom, priložíme druhý neprekrojený korpus, polejeme pripraveným LianaVITom a natrieme džemom. Položíme druhý prekrojený korpus a na 20 minút zaťažíme.
 
5. Na polevu zmiešame práškový cukor, punčovú polevu, studenú vodu a olej. Pripravenú polevu vylejeme na koláč a rozotrieme horúcim nožom. Necháme stuhnúť a nakrájame horúcim nožom.
 
Dobrý tip:
Zákusok sa lepšie krája, kým poleva ešte nie je úplne stuhnutá.
 
 
 
 
 
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.