Toffifee rezy

  • Lahodná čokoláda, stužovač s príchuťou toffee a oriešky. Kombinácia ktorú keď vyskúšate už inú nebudete chcieť.
Toffifee rezy
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Piškóta:
3 ks vajce
300 g práškový cukor
200 ml mlieko
100 ml olej
250 g polohrubá múka
1 ks Kypriaci prášok Liana
2 lyžice Kakao tmavé Liana
Plnka:
1 ks skaramelizované kondenzované mlieko (250g)
100 g  Stužovač Liana TOFFEE
500 ml
smotana na šľahanie
100 g mleté orechy
Poleva:
250 g Čokoláda Liana 45%
100 ml smotana na šľahanie


Postup

1. Najprv si upečieme  piškótové cesto. Bielka vyšľaháme s cukrom, postupne pridáme žĺtka, mlieko, olej a nakoniec zľahka vareškou vmiešame múku s kakaom a práškom do pečiva. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme.
2. Ihneď po upečení na piškótu natrieme teplé skaramelizované kondenzované mlieko. Posypeme pomletými orechami. Časť orieškov si necháme na posypanie čokoládovej polevy.
3. Vymiešame si Stužovač Liana TOFFEE s vodou a so šľahačkou. Nanesieme na vychladnutý korpus s karamelom.
4. Čokoládu so šľahačkou roztopíme  a nalejeme na šľahačkovú plnku. Nakoniec posypyeme mletými orieškami.
Koláčik si môžeme pripraviť aj v bezlepkovej verzii namiesto múky dáme  Cake mix Liana.  Vynecháme Kypriaci prášok, ktorý už zmes obsahuje.



Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.