Tiramisu dezert ako z cukrárne

  • tiramisu koláč či pohár so Stabilizátorom šľahačky Liana TIRAMISU
Tiramisu dezert ako z cukrárne
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:20
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

piškóty
instantná káva
voda

Krém:
500 ml rastlinná šľahačka
150 ml vlažná voda
100 g Stabilizátor šľahačky Liana TIRAMISU



Postup

1. Najprv zalejeme instantnú kávu. Necháme vychladnúť.
2. Piškóty namáčame v káve a ukladáme vedľa seba.
3. Stabilizátor rozmiešame vo vode. Ihneď elektrickým šľahačom vmiešame do polovyšľahanej rastlinnej šľahačky. Došľaháme do požadovanej konzistencie, prípadne rozriedime mliekom. Podľa chuti môžeme ešte dosladiť.
4. Naplníme cukrárenské vrecko a zdobíme.
5. Takto prekladaním piškót namočených v káve a krému na zákusok opakujeme 2-krát a na pohár niekoľko vrstiev asi 3-4, ale s okrúhlymi piškótami.
6. Nakoniec povrch posypeme Kakaom tmavým Liana.
 

Tip:
- piškóty môžeme nahradiť aj bezkepkovými piškótami a máme bezlepkovú verziu tiramisu
- alebo namiesto piškót si upečieme piškótu zo Zlatého krému Liana, vtedy je ľahká nadýchaná aká má byť na tento taliansky zákusok



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.