Rýchla plnka rôznych chutí

  • Príprava rýchlej plnky zo stužovačov Liana.
pre recept na Bezlepkový piškótový korpus alebo muffiny kliknite sem.
Rýchla plnka rôznych chutí
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:03
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

100 g Stužovač Liana podľa obľúbenej chuti na www.lianasro.sk
voda - množstvo podľa návodu
500 ml rastlinná šľahačka 

Postup

JAHODOVÁ PLNKA:
500 ml rastlinnej šľahačky vyšľaháme do polotuha. Stužovač rozmiešame v 100 ml vlažnej vody a ihneď zašľaháme do polovyšľahanej šľahačky. V prípade potreby rozriedime s 20 ml mlieka alebo vody. 
 
ČOKOLÁDOVÁ PLNKA:
500 ml rastlinnej šľahačky vyšľaháme do polotuha. Stužovač rozmiešame v 100 ml vlažnej vody a zašľaháme do polovyšľahanej šľahačky. V prípade potreby rozriedime s 20 ml mlieka alebo vody.
 
KORPUS (recept na našej stránke):
Pripravený korpus prekrojíme na polovicu. Potrieme džemom alebo ovocím v želé a nanesieme plnku. Podobne postupujeme aj v ďalších poschodiach a plníme podľa chuti. Vrchnú časť ako aj boky uhladíme stužovačom a ozdobíme.
 
Dobrý tip: Lahodnú ľahkú plnku môžeme použiť aj na muffiny, zákusky, dezertné poháre, zmrzliny, candy bar ...
 
 
 
 
 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.