Klasické bezlepkové halušky

Klasické bezlepkové halušky

Trvanie: 20 minút (h:m) Porcie: 2 (ks)
Obľúbené klasické halušky u malých či veľkých s bryndzou, tvarohom alebo kapustou.
Ingrediencie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Všetky suroviny spracujeme do hladkého cesta.
  2. Cesto cez haluškár pretlačíme lyžicou do vriacej vody. Keď vyplávajú na povrch necháme prevrieť ešte cca 3 minúty a scedíme.

Dobrý tip:
Ak chceme pripraviť zemiakové halušky, časť vody nahradíme najemno nastrúhaným zemiakom.

Dobrý tip 2:
Ak pripravujeme halušky s bryndzou, tvarohom alebo kapustou, len zľahka prepláchneme studenou vodou.

Dobrý tip 3:
Ak chceme halušky ako prílohu dôkladne ich prepláchneme a scedíme.

Dobrý tip 4:
Halušky môžeme pripraviť aj bez pridania vajíčka.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné