Jemný perník s exkluzívnym pudingom

  • Časť múky sme nahradili PUDINGOM TMAVÁ ČOKOLÁDA Liana a vznikol z toho tento úžasný jemný perník.
Jemný perník s exkluzívnym pudingom
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

300 g múka polohrubá
300 g cukor kryštálový
500 ml mlieko
150 ml olej
1 vrecko Puding tmavá čokoláda Liana alebo mliečna čokoláda
3 PL lekvár 
2 - 3 PL Kakao tmavé Liana
2 vajcia
1 vrecko Kypriaci prášok do perníka Liana
1 KL Sóda bikarbóna Liana
 
 
 

Postup

1. Všetky suroviny spolu vyšľaháme. My sme časť múky nahradili 1 vreckom Puding TMAVÁ ČOKOLÁDA Liana. 
 
2. Podľa chuti môžeme pridať sušené ovocie, sekané orechy, kokos, kúsky čokolády...
 
3. Pečieme na vymastenom a hrubou múkou vysypanom plechu pri teplote 175°C  20 - 25 minút.
 
Dobrý tip: Upečený perník potrieme Citrónovou polevou Liana alebo lekvárom.
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.