- Domov
- Chutné recepty
- Rýchly bezlepkový perník
Rýchly bezlepkový perník
Trvanie: 00:30 (h:m)
Porcie: 40 - 50 (ks)
Rýchlejšie to už nejde, tento perník je zároveň jemný a nadýchaný ako perinka.
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
- 300 g Fine mix Liana
- 180 g cukor práškový
- 300 ml mlieko
- 100 ml olej
- 2 vajcia
- 3 PL džem
- podľa chuti kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka..
1. Všetky suroviny vyšľaháme elektrickým šľahačom v miske. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
2. Pečieme pri teplote 180°C 15 - 20 minút. Vrch posypeme práškovým cukrom alebo môžeme potrieť džemom a poliať roztopenou čokoládou.
Dobrý tip:
Do cesta po vyšľahaní môžeme pre obmenu rôznych variácií lyžicou primiešať podľa chuti napr. kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka, mak, kokos....
Dobrý tip:
Z tohto cesta pripravíme tiež perníkové muffiny.
gixIoREW
13.10.2023
Epub 2003 Aug 19 <a href=https://viagr.buzz>viagra cost</a> In the past decade functional assay sensitivity has improved almost ten- fold from about 1 Вµg L to around 0
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
- 300 g Fine mix Liana
- 180 g cukor práškový
- 300 ml mlieko
- 100 ml olej
- 2 vajcia
- 3 PL džem
- podľa chuti kúsky čokolády, drvené orechy, sušené hrozienka..
Produkty k receptu