Bezlepkový pizzový chlieb

Bezlepkový pizzový chlieb

Trvanie: 00:130 (h:m) Porcie: 12 (ks)
Bezlepkový pizza chlieb, ktorý sa skvele hodí na akúkoľvek rodinnú oslavu.
Ingrediencie
  • 270 g Bread mix white Liana
  • 220 ml teplá voda
  • ¼ kocky droždie
  • 75 g syr balkánsky
  • 50 g olivy
  • 50 g paprika
  • 50 g oravská slanina
  • 1 cibuľa
  • 1 KL cukor
  • 1 KL soľ
Ďalej potrebujeme
  • olivový olej na potretie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Pripravíme kvások; do 100 ml teplej vody pridáme 1 KL cukru, rozdrobené droždie a necháme cca 10 minút nakvasiť.
  2. Na panvici opečieme na kocky nakrájanú slaninku a cibuľu. V miske rozmiešame Bread mix white, soľ, pridáme nakysnutý kvások z droždia, zvyšnú vodu a vypracujeme cesto. Na záver pridáme nakrájané olivy, papriku, syr, opraženú cibuľu so slaninou a poriadne všetko premiešame. Cesto necháme kysnúť cca 60 minút.
  3. Vykysnuté cesto presunieme do formy na chlieb. Potrieme olivovým olejom a necháme podkysnúť 20 minút. Na dno rúry dáme menší plech a rúru vyhrejeme na 240°C. Do spodného plechu nalejeme 200 ml vriacej vody a pečieme so záparou 10 minút. Následne plech vyberieme, teplotu znížime na 190°C a dopečieme ešte 25 minút. Pizzový chlieb necháme vychladnúť.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 270 g Bread mix white Liana
  • 220 ml teplá voda
  • ¼ kocky droždie
  • 75 g syr balkánsky
  • 50 g olivy
  • 50 g paprika
  • 50 g oravská slanina
  • 1 cibuľa
  • 1 KL cukor
  • 1 KL soľ
Ďalej potrebujeme
  • olivový olej na potretie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné