Vláčne bezlepkové muffiny a základný recept na bezlepkové piškótové cesto

  • základný recept na piškótový korpus na tortu alebo zákusky
pre recept na Bezlepkové dúhové cupcakes zo stužovačov šľahačky Liana kliknite sem.
Bezlepkový piškótový korpus a muffiny z Cake mix
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:40
    (h:m)
  • Porcie
    1
    (ks)

Ingrediencie

230 g Cake mix Liana
150 ml voda
50 ml olej
4 vajíčka
150 g práškový cukor

Postup

1. Bielky vyšľaháme do peny. Pridáme žĺtky, práškový cukor, olej a vodu. Postupne pridáme už len ručne vareškou Cake mix.
 
2. Z pripraveného cesta naplníme do polovice košíčky na muffiny alebo vylejeme do formy na korpus.
 
3. Korpus pečieme pri 165°C 25 minút, muffiny 10 - 12 minút.
 
Dobrý tip
Tento recept je vhodný aj na bábovku.
 
Dobrý tip 2: 
Kakaový korpus alebo muffiny pripravíme tak, že zameníme 30 g Cake mix za 30 g Kakaa tmavého Liana.
 
 
 
 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.