Bezlepkový okrúhly jablkový koláč

  • Bezlepkový jablkový koláč v okrúhlej forme s vôňou po škoricovom cukre a Zlatom kréme Liana.
pre verziu tohto receptu s pšeničnou múkou kliknite sem.
Bezlepkový okrúhly jablkový koláč
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:45
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
200 g  Universal mix Liana alebo Cake mix Liana 
80    g  cukor práškový
90    g  zmäknuté maslo
1     ks  vajce
1     ks  Vanilínový cukor Liana
 
Jablková plnka:
2 ks  Škoricový cukor Liana
4 ks  jablká
 
Pudingová plnka:
400 ml  mlieko
1        ks  Zlatý krém Liana
3       PL  cukor

Postup

1. V miske zmiešame suroviny na cesto a odložíme do chladničky.
 
2. Očistíme a nakrájame jablká na polmesiačiky. Posypeme škoricovým cukrom.
 
3. Na silikónovej podložke alebo na papieri na pečenie rozvaľkáme cesto a prenesieme do okrúhlej formy. 
 
4. Uvaríme puding z mlieka, Zlatého krému a cukru. Puding vylejeme na cesto a na puding uložíme jablká. Na záver posypeme zvyšným škoricovým cukrom. 
 
5. Pečieme pri 175°C 30 minút. 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.