Bezlepkový obrátený slivkový koláč

  • Neuveriteľne chutný koláčik so slivkami, makom a mascarpone
Bezlepkový obrátený slivkový koláč
  • 100
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    15
    (ks)

Ingrediencie

Cesto :
2 ks vajcia
1 hrnček kryštálový cukor (hrnček = 250 ml)
½ hrnček mak celý
½ hrnček olej
1/2 hrnček mlieko
1 hrnček Cake mix Liana

Plnka :
1 ks Zlatý krém Liana
400 ml mlieko
3-4 lyžice cukor (alebo podľa chuti)
1 balenie mascarpone

Dodatky :
600 g slivky
6 lyžíc trstinový cukor
použitý plech: 22x32 cm



 



Postup

  1. 1.     Na plech dáme alobal a posypeme ho trstinovým cukrom. Uložíme prekrojené slivky na polovicu.
  2. 2.     V miske vymiešame metličkou vajíčka, cukor, mlieko, olej. Neskôr jemne zamiešame mak a Cake mix.
  3. 3.     Cesto vylejeme na slivky.
  4. 4.     Pečieme pri 180st 35 minút.
  5. 5.     Necháme vychladnúť a potrieme plnkou.
 
Postup plnka:

1.     Uvaríme Zlatý krém podľa návodu na obale.
2.     Pridáme mascarpone a domixujeme.



Čo si myslíte o tomto recepte?

100
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.