Bezlepkový liptovský prekladanec

Bezlepkový liptovský prekladanec

Trvanie: 00:30 (h:m) Porcie: 15 (ks)
Čokoládové cesto je menej sladké, pretože sme použili kvalitnú 70% čokoládu, takže v spojení s bielym cestom vytvára chutnú vyváženú kombináciu.
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • maslo na vymastenie plechu
  • kokos na vysypanie plechu
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Žĺtky s cukrom a maslom vyšľaháme do peny. Pridáme Cake mix zmiešanú s citrónovou polevou a zľahka vmiešame tuhý sneh z bielkov. Rozdelíme na 2 časti a do jednej primiešame nastrúhanú 70% čokoládu.
  2. Do jedného cukrárskeho vrecka dáme svetlé cesto a druhé cukrárske vrecko naplníme tmavým cestom. Plech vymastíme a vysypeme kokosom. V šikmých pásoch striedavo vrstvíme biele a tmavé cesto. Posypeme sekanými mandľami a upečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 20 - 25 minút. Pred servírovaním posypeme práškovým cukrom.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • maslo na vymastenie plechu
  • kokos na vysypanie plechu
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné