Bezlepkový kysnutý ovocný koláč s posýpkou

Bezlepkový kysnutý ovocný koláč s posýpkou

Trvanie: 01:00 (h:m)
Ingrediencie
Cesto
  • 300 g Bakery mix Liana
  • 50 g cukor
  • 1 ks vajíčko
  • 250 ml teplá voda / mlieko
  • 15 g droždie
  • 50 g roztopené maslo alebo olej
Obloha
  • ovocie napr. marhule, slivky, broskyne...
Posýpka

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Pripravíme kvások z polovice teplej vody / mlieka (100ml), 20 g cukru a droždia.
2. Do misky dáme 200 g Bakery mix , zvyšný cukor (30g), 1 vajce, zvyšok vody / mlieka (150ml) roztopené maslo a pripravený kvások. Všetko spolu dôkladne vymiešame. Pridáme zvyšok (100g) Bakery mix a miešame najlepšie elektrickým mixérom alebo ručne cca 3 minúty. Cesto prikryjeme potravinovou fóliou a necháme kysnúť na teplom mieste 30 minút, aby zdvojnásobilo svoj objem.
3. Vyvaľkáme ho na pracovnej doske posypanej Bakery mix a uložíme na vymastený plech, necháme ešte 10 minút podkysnúť. Poukladáme ovocie podľa chuti a posypeme posýpkou. Upečieme dozlatista.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 300 g Bakery mix Liana
  • 50 g cukor
  • 1 ks vajíčko
  • 250 ml teplá voda / mlieko
  • 15 g droždie
  • 50 g roztopené maslo alebo olej
Obloha
  • ovocie napr. marhule, slivky, broskyne...
Posýpka

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné