Bezlepkový jablkovo - pudingový zákusok

  • Okrem skvelej chuti šťavnatých jabĺk je veľkou prednosťou receptu jeho nenáročnosť a rýchlosť.
Bezlepkový jablkovo - pudingový zákusok
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:30
    (h:m)
  • Porcie
    12
    (ks)

Ingrediencie

Cesto :
450 g Cake mix Liana
250 g rastlinný tuk
6 lyžíc práškový cukor
3 lyžice mlieko
3 ks celé vajcia

Plnka :
700 g (čistá váha jabĺk na tenké pláty)
3 lyžice práškový cukor
1 ks Zlatý krém Liana
 



Postup

  1. 1.     Ručne vypracujeme cesto z uvedených surovín a dáme ho na 10 minút do chladničky.
  2. 2.     Cesto rozdelíme na polovicu, rozvaľkáme ho na kruh, prenesieme valčekom do formy (najlepšie s vyberacím dnom) a popritláčame až k okrajom.
  3. 3.     Navrstvíme jablkovo – pudingovú plnku.
  4. 4.     Rozvaľkáme druhú polovicu cesta a opäť valčekom prenesieme na plnku.
  5. 5.     Prebytočné cesto odkrojíme a popicháme vidličkou.
  6. 6.     Pečieme na 180°C  cca 45 minút.
  7. 7.     Upečený koláč necháme úplne vychladnúť a potom ho narežeme.
 
Postup plnka:
  1. 1.     Nastrúhame jablká na tenké plátky a zmiešame ich s cukrom a Zlatým krémom.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.