Naše recepty

Bezlepkový francúzsky chlieb

Bezlepkový francúzsky chlieb
Dľžka prípravy
2 hodiny
Náročnosť prípravy
jednoduchá
Počet porcií
2

Ingrediencie

450 g Bread mix white Liana
1,5 lyžičky soľ
1 lyžička cukor
20 g čerstvé droždie
320 ml vlažná voda
 

Postup

  1. 1.     Zo všetkých surovín spracujeme mixérom kysnuté cesto, ktoré necháme nakysnúť 40 minút.
  2. 2.     Cesto stočíme a rozdelíme na polovicu.
  3. 3.     Obidve časti rozvaľkáme a stočíme ako roládu.
  4. 4.     Preložíme na plech a urobíme zopár šikmých zárezov.
  5. 5.     Cesto potrieme olejom a necháme ešte 20 minút podkysnúť.
  6. 6.     Pečieme pri teplote 200°C cca 35 minút.
  7. 7.     Upečené preložíme na mriežku, potrieme vodou a necháme vychladnúť.

Produkty v recepte

Novinka
BEZ LEPKU
BREAD MIX WHITE Liana 1kg

BREAD MIX WHITE Liana 1kg

Bezlepková zmes na svetlý chlieb a pečivo.
Cena / ks: 3,80 € s DPH
Akcia
Novinka
BEZ LEPKU
AKCIA 3 X BREAD MIX WHITE LIANA

AKCIA 3 X BREAD MIX WHITE LIANA

Akcia 3x Bread mix white Liana.
Cena / ks: 10,00 € s DPH