Bezlepkový francúzsky chlieb

  • K nemu chutný šalát a o večeru je postarané
Bezlepkový francúzsky chlieb
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    02:00
    (h:m)
  • Porcie
    2
    (ks)

Ingrediencie

450 g Bread mix white Liana
1,5 lyžičky soľ
1 lyžička cukor
20 g čerstvé droždie
320 ml vlažná voda
 



Postup

  1. 1.     Zo všetkých surovín spracujeme mixérom kysnuté cesto, ktoré necháme nakysnúť 40 minút.
  2. 2.     Cesto stočíme a rozdelíme na polovicu.
  3. 3.     Obidve časti rozvaľkáme a stočíme ako roládu.
  4. 4.     Preložíme na plech a urobíme zopár šikmých zárezov.
  5. 5.     Cesto potrieme olejom a necháme ešte 20 minút podkysnúť.
  6. 6.     Pečieme pri teplote 200°C cca 35 minút.
  7. 7.     Upečené preložíme na mriežku, potrieme vodou a necháme vychladnúť.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.