Bezlepkový cuketový nákyp s pšenovou múkou

  • Výborný bezlepkový cuketový nákyp s pšenovou múkou, ktorý sa výborne hodí ako ľahší obed alebo zdravá večera.
pre recept na Bezlepkový cuketový nákyp kliknite sem.
Bezlepkový cuketový nákyp s pšenovou múkou
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:45
    (h:m)
  • Porcie
    30
    (ks)

Ingrediencie

170 g Universal mix Liana
700 g cuketa
200 g tvrdý syr
100 g oravská slanina
100 g šunka
70 g Pšenová múka Liana
1 vrecko Kypriaci prášok do pečiva Liana
50 ml olej
4 vajcia
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
2 KL vegeta
1 KL soľ
mleté čierne korenie 

 

 

Postup

1. Na väčšom strúhadle nastrúhame cuketu, syr a cibuľu. Pridáme nakrájanú šunku, oravskú slaninu, vajcia, olej a ochutíme. K zmesi pridáme obe múky s Kypriacim práškom do pečiva a poriadne varechou vymiešame. 
 
2. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre pri 190°C 40 minút do zlatista.
 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.