Bezlepkový cuketový koláč

  • Rýchly a chutný čokoládový koláč, ktorý aj napriek pridanej cukete očarí všetkých.
pre recept na Bezlepkový cuketový perník kliknite sem.
Bezlepkový cuketový koláč
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:20
    (h:m)
  • Porcie
    24
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
400 g Cake mix Liana
2 vrecká Vanilínový cukor Liana
2 PL Kakao tmavé Liana
450 g očistená cuketa
220 g cukor kryštálový
150 ml olej
50 ml mlieko
2 PL rum
3 vajcia
hrsť sušených marhúľ
hrsť nasekaných orechov
 
Poleva:
70 g Čokoláda 70% Liana
rastlinný tuk
 
Ďalej potrebujeme:
ryžová múka Liana na vysypanie plechu
maslo na vymastenie plechu
4 PL ríbezľový džem
 

 

 

Postup

1. Očistenú cuketu nastrúhame na jemno. Vajcia spolu s kryštálovým cukrom a Vanilínovým cukrom vyšľaháme do peny. Vo väčšej mise zmiešame Cake mix, Kakao tmavé, vyšľahané vajcia s cukrom a postupne pridávame olej, rum, mlieko a cuketu. Do poriadne vymiešaného cesta nakoniec pridáme marhule a orechy.
 
2. Pripravené cesto vylejeme na maslom vymastený a ryžovovu múkou vysypaný plech. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C cca 20 minút.
 
3. Na ešte teplý koláč rozotrieme ríbezľový džem. Po vychladnutí ozdobíme čokoládovou polevou.
 
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.