Bezlepkový biskupský chlebíček

Bezlepkový biskupský chlebíček

Trvanie: 01:00 (h:m) Porcie: 15 (ks)
Tradičný recept, ktorý sa pečie v mnohých domácnostiach na tie najväčšie a najkrajšie sviatky v roku. Chlebíček je plný čokolády, sušených brusníc, mandlí a kandizovaného ovocia.

Bez lepku pre recept na Bezlepkový čučoriedkový koláč pečený vo forme na biskupský chlebíček

Ingrediencie
Dodatky
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Vyšľaháme tuhý sneh z vaječných bielkov a zašľaháme do neho kryštálový cukor.

2. Do peny vyšľaháme zmäknuté maslo, žĺtky a práškový cukor.

3. K žĺtkovej zmesi postupne pridáme tuhý sneh, Universal mix zmiešaný s kypriacim práškom do pečiva, Cake mix, kandizované ovocie, mandle a čokoládu. Zľahka premiešame vareškou.

4. Formu na biskupský chlebíček vymastíme maslom a vysypeme kokosom. Vylejeme pripravené cesto do formy a pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C cca 35 minút.

5. Vyklopíme z formy a po vychladnutí pocukrujeme alebo polejeme čokoládou.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Dodatky
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné