Bezlepkové žerbo rezy

  • Chcete klasiku? Tak potom tieto bezlepkové žerbo rezy sú pre Vás tou správnou voľbou! Sú lahodné a mäkučké vďaka pridanej bravčovej masti
Bezlepkové žerbo rezy
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    02:00
    (h:m)
  • Porcie
    21
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
450 g Bakery mix Liana
2 ks žĺtky
12 g čerstvé droždie
100 ml mlieko
50 g práškový cukor
1 kávová lyžička cukor (na kvások)
150 g bravčová masť

Plnka:
200 g marhuľový džem
4 PL kryštálový cukor
200 g mleté orechy

Čokoládová poleva:
100 g čokoláda Liana 70%, 45%,60%
25 g maslo
2 ČJ masť
 
plech 20x30 cm




Postup

1. Pripravíme kvások z mlieka, cukru a droždia.
2. Do misky dáme Bakery mix, cukor, žĺtky, masť, kvások z droždia a vypracujeme cesto.
3. Rozdelíme ho na 3 časti.
4. Na papieri na pečenie označíme dno plechu a vyvaľkáme cesto.
5. Na plech vymastený maslom a vysypaný Bakery mix preložíme prvé vyvaľkané cesto pomocou papiera.
6. Plát popicháme vidličkou a potrieme 100 g džemu.
7. Na to posypeme polovicu orechov zmiešaných s cukrom.
8. Zakryjeme druhým plátom a postup zopakujeme ako s prvým plátom.
9. Tretí plát len položíme a popicháme vidličkou.
10. Zakryjeme utierkou a necháme 45 minút odpočívať.
11. Dáme piecť na 170°C asi 30 minút do ružova a necháme vychladnúť.
12. Polejeme čokoládovou polevou a nakrájame na rezy.


Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.