Bezlepkové zemiakové placky

  • Že sa u Vás robia zemiakové placky vedia aj susedia. Tá vôňa po cesnaku, majoráne a korení je nezameniteľná. Môžete ich jesť len s kyslým mliekom alebo ich naplniť rôznymi plnkami
Bezlepkové zemiakové placky
  • 100
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:45
    (h:m)
  • Porcie
    4
    (ks)

Ingrediencie

Cesto :
300 g zemiaky
1 ks cibuľa
3 strúčiky cesnaku
4 lyžice voda
½ lyžičky soľ
1 ks vajce
50 g Universal mix Liana
1 lyžička mletá rasca
½ lyžičky čierne mleté korenie
½ lyžičky majorán
 



Postup

  1. 1.     Do mixéra postupne pridávame nakrájané zemiaky, vodu, cibuľu, cesnak, soľ a zmixujeme na jemnú kašu. Pridáme vajíčko, rascu, korenie, majorán a Universal mix.
  2. 2.     Rozpálime panvicu na masti a s naberačkou vylejeme pripravenú zmes. Rozotrieme po celej panvici a vypražíme do chrumkava z oboch strán.
  3. 3.     Zemiakové placky môžeme naplniť rôznymi plnkami a posypať nastrúhaným syrom.



Čo si myslíte o tomto recepte?

100
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.