Bezlepkové zemiakové lokše
play

Bezlepkové zemiakové lokše

Trvanie: 00:45 (h:m) Porcie: 6 (ks)
Lokše sú výborné k dusenej kapuste a mäsu alebo naplnené pečienkou a kto má rád môže na sladko s lekvárom a makom.
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • olej alebo roztopené maslo na potretie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Uvaríme zemiaky.
  2. Nastrúhame na jemno, pridáme soľ, vajce, čast z Bakery mix a vypracujeme pevné cesto. Ak sa cesto lepí, podsypeme s Bakery mix .
  3. Urobíme valec, ktorý rozdelíme na 6 častí po 110 g.
  4. Každú časť vyvaľkáme na tenkú placku. Podsypávame zvyšnou časťou Bakery mix, ktorú sme nepoužili do cesta, aby sa neprilepila.
  5. Na horúcej suchej panvici pečieme z jednej aj z druhej strany.
  6. Ihneď po upečení potierame rozpusteným maslom alebo olejom.

Dobrý tip:
Lokše sú výborné k dusenej kapuste a mäsu alebo naplnené pečienkou a kto má rád môže na sladko s lekvárom a makom.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • olej alebo roztopené maslo na potretie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné