Bezlepkové viedenské vanilkové rožky

Bezlepkové viedenské vanilkové rožky

Trvanie: 00:45 (h:m) Porcie: 50 (ks)
Mix jemne mletých lieskových orechov a mandlí vytvoria luxusnejšiu chuť oproti klasickým vanilkovým rožkom.

Bez lepku pre recept na Tradičné bezlepkové orechové rožteky

Ingrediencie
  • 200 g Cake mix Liana
  • 100 g maslo
  • 40 g mleté lieskové oriešky
  • 30 g mleté mandle
  • 80 g práškový cukor
  • vajce
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Všetky suroviny na cesto dáme do kuchynského robota a hákom vypracujeme cesto. Zabalíme ho do fólie a necháme v chladničke odležať cca 2 hodiny.
  2. Cesto vyberieme z chladničky a kúsky cesta rovnomerne povtláčame do silikónovej formy na rožteky. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 170°C cca 10 minút.
  3. V miske preosejeme práškový cukor, pridáme vanilínový cukor a rozmiešame. Teplé rožteky obalíme v cukre.

Dobrý tip:
Rožteky môžeme piecť v silikónovej forme na rožteky alebo ich vyklopíme z formy na plech vystlaný papierom na pečenie.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 200 g Cake mix Liana
  • 100 g maslo
  • 40 g mleté lieskové oriešky
  • 30 g mleté mandle
  • 80 g práškový cukor
  • vajce
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné