Bezlepkové tvarohové rezy

  • milovníci tvarohu si prídu na svoje práve pri tomto koláčiku
Bezlepkové tvarohové rezy
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    60
    (ks)

Ingrediencie

Piškóta:
6 vajec
6 PL práškový cukor
6 PL Cake mix Liana 
3 PL Kakao tmavé Liana
2 PL oleja

Krém:
250 g maslo (alebo margarín)
500g jemný tvaroh
150 g práškový cukor
2 ks Vanilínový cukor Liana
3-4 PL rum

Poleva:
150g čokolády Liana 45%
100g maslo
4 PL mlieko



Postup

1. Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny asi 10 minút, primiešame 2 lyžice oleja, Cake mix s kakaom a nakoniec zľahka varechou vmiešame vyšľahaný tuhý sneh z bielkov. Vylejeme na vymastený a zmesou Cake mix vysypaný hlboký plech. Pečieme pri teplote 175°C asi 20 minút.

2. V miske vyšľaháme do hladka zmäknuté maslo s Vanilínovým a práškovým cukrom. Prišľaháme tvaroh a rum.

3. Natrieme na upečenú, vychladnutú piškótu.

4. Maslo s čokoládou roztopíme, pridáme mlieko a vylejeme na tvarohový krém. Necháme stuhnúť.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.