Bezlepkové slimáky

Bezlepkové slimáky

Ingrediencie
  • 300 g Bakery mix Liana
  • 300 g Bread mix white Liana
  • 300 ml mlieko
  • 100 g cukor kryštálový
  • 1 biely jogurt
  • 50 g rozpustené maslo
  • 50 g bravčová masť
  • 3/4 kocky droždie
  • 2 vajcia
  • štipka soli
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. V 100 ml vlažnom mlieku rozdrobíme droždie s lyžičkou cukru a necháme kvasiť na teplom mieste asi 10 minút.
  2. Zmiešame zvyšné suroviny, prilejeme kvások z droždia a vypracujeme cesto. Necháme nakysnúť pokiaľ cesto nezdvojnásobí svoj objem.
  3. Cesto naplníme ľubovoľnou plnkou; slanou alebo sladkou, zvinieme do rolády a nakrájame 1 cm kolieska. Uložíme na plech, necháme podkysnúť a pečieme pri 160°C do zlatohneda. Upečené potrieme maslom.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 300 g Bakery mix Liana
  • 300 g Bread mix white Liana
  • 300 ml mlieko
  • 100 g cukor kryštálový
  • 1 biely jogurt
  • 50 g rozpustené maslo
  • 50 g bravčová masť
  • 3/4 kocky droždie
  • 2 vajcia
  • štipka soli
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné