Bezlepkové profiteroles

Bezlepkové profiteroles

Trvanie: 01:30 (h:m) Porcie: 30 (ks)
Krehké profiteroles pripravené z odpaľovaného cesta. Malá francúzska cukrovinka, ktorá sa hodí na akúkoľvek príležitosť.
Ingrediencie
  • 120 g Cake mix Liana
  • 100 g maslo
  • 100 ml voda
  • 3 ks vajcia
  • štipka soli
Plnka
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Vodu, maslo a štipku soli dáme zovrieť. Za stáleho miešania pomaly nasypeme Cake mix a na miernom ohni varíme, kým nevznikne hustá kaša, ktorá sa nelepí na steny nádoby. Necháme vychladnúť. Do vychladnutej kaše zašľaháme po jednom vajcia. Cesto dáme do cukrárskeho vrecka a tvarujeme guľky na plech vystlaný papierom na pečenie. Pred pečením postriekame vodou. Dáme upiecť pri 170°C 10-15 minút (podľa veľkosti profiteroles).

2. Uvaríme puding. Ešte horúci ho potrieme kockou masla, aby sa na povrchu nevytvorila kôrka a necháme vychladnúť.

3. Maslo vyšľaháme s cukrom do peny a po lyžiciach primiešame vychladnutý puding.

4. Ihlicou urobíme v spodnej časti profiterolky dierku a zdobiacim vreckom naplníme vnútro. Nakoniec posypeme práškovým cukrom.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 120 g Cake mix Liana
  • 100 g maslo
  • 100 ml voda
  • 3 ks vajcia
  • štipka soli
Plnka
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné