Bezlepkové plnené langoše

  • V rade na jarmoku na nich dokážame čakať aj niekoľko minút. Pripravte ich doma troška inak - naplňte ich podľa svojej chuti a fantázii
Bezlepkové plnené langoše
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    8
    (ks)

Ingrediencie

Cesto :
500 g Bakery mix Liana
300 ml voda
250 g kyslá smotana
20 g čerstvé droždie
½ kávová lyžička cukor
štipka soli
1 ks vajce

Plnka :
150 g šunka
150 g syr na postrúhanie
šampióny, kukurica, kečup

Dodatky :
olej na vyprážanie
 


 



Postup

  1. 1.     Z droždia, cukru a vody pripravíme kvások. Mixérom alebo varechou vypracujeme cesto na langoše zo zmesi Bakery mix, soli, vajca, smotany , nakysnutého kvásku z droždia a prikryjeme potravinovou fóliou.
  2. 2.     Na 3 hodiny ho necháme v chladničke odpočívať.
  3. 3.     Olejom potrieme papier na pečenie a lyžicou odoberáme z cesta. Jemne roztláčame cesto na placku.
  4. 4.     Do stredu dáme plnku, cesto preložíme na polovicu a okraje stlačíme.
  5. 5.     Na panvicu pridáme toľko oleja, aby langoše v ňom plávali a rozpálime ho. Vyprážame z oboch strán na strednom plameni. Po vypražení položíme langoše na servítku, aby sa odsal prebytočný olej.
  6. 6.     Na vrch dáme kečup, syr alebo podľa vlastnej chuti.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.