Bezlepkové pečeňové halušky do polievky

  • Komu sa zunujú rezance, tak nech vyskúša pečeňové halušky do polievky. Príjemná zmena v domácom slepačom či zeleninovom vývare.
Bezlepkové pečeňové halušky do polievky
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:30
    (h:m)
  • Porcie
    6
    (ks)

Ingrediencie

200 g kuracie pečienky
strúčik cesnaku
1 vajce
100 g Universal mix Liana
 
Na dochutenie:
soľ, mleté korenie, petržlenová vňať, majoránka
 
olej na omastenie

Postup

1. Kuracie pečienky pomelieme alebo nakrájame na drobno. Nožom popritláčame, aby z nich vznikla kaša. Pridáme k nim ostatné suroviny a dochutíme. Poriadne zmiešame a necháme postáť pokiaľ nám zovrie voda.
 
2. Vo väčšom hrnci necháme zovrieť vodu. Cez haluškár do vriacej vody nahádžeme pečeňové halušky. Zamiešame a povaríme 3 minúty.
 
3. Vyberieme z vody a necháme odkvapkať. Pokvapkáme olejom, premiešame, aby sa nezlepili a podávame s domácim vývarom. 
 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.