Bezlepkové orechové rožteky

  • Vianočná orechová klasika, ktorá zmizne ihneď zo stola.
Bezlepkové orechové rožteky
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:30
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
210 g Cake mix Liana
150 g maslo
80 g mleté orechy
1 ks vajce
1 ks Vanilínový cukor Liana
50 g práškový cukor

Dodatky:
práškový a vanilínový cukor Liana na obaľovanie




Postup

  1. 1.     V miske spracujeme rukou suroviny na cesto.
  2. 2.     Zabalíme do potravinovej fólie a dáme na hodinu odležať do chladničky.
  3. 3.     Cesto vyvaľkáme na hrúbku 8 mm a formičkou na rožteky vykrojíme. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  4. 4.     Dáme piecť do vyhriatej rúry pri teplote 160°C 15-20 minút do ružova.
  5. 5.     Ešte horúce obalíme v cukre.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.