Bezlepkové mrkváče

Bezlepkové mrkváče

Trvanie: 01:30 (h:m) Porcie: 27 (ks)
Opäť jednoduchý receptík v ktorom na cesto potrebujeme len 3 suroviny!! Naplniť si ich môžete rôzne. Tie naše sú s džemom.
Ingrediencie
Dodatky
  • hustý džem
  • čokoládovo-orieškový krém
  • práškový cukor
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Nastrúhame na jemno mrkvu. Pridáme zmäknuté maslo a Cake mix.
2. V miske zmiešame všetky suroviny a na pomúčenej podložke vypracujeme cesto, ktoré zabalíme do fólie. Necháme cca 60 minút v chladničke.
3. Na pomúčenej podložke vyvaľkáme 0,5 cm plát. Tvorítkom na pirohy vykrojíme kruhy.
4. Kruh vložíme do tvorítka, do stredu dáme lyžičku čokoládovo-orieškového krému alebo džemu zatvoríme, zatlačíme, aby sa konce spojili a džem nevytiekol.
5. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme vo vyhriatej rúre na 200°C cca 12-15 minút.
6. Ešte teplé posypeme práškovým cukrom.

Dobrý tip:
V prípade, ak nemáme formičku na pirohy, tak pohárom vykrojíme kruhy, do stredu uložíme džem, prehneme napoly a po okrajoch vidličkou cesto pritlačíme k sebe, aby náplň nevytiekla.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Dodatky
  • hustý džem
  • čokoládovo-orieškový krém
  • práškový cukor
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné