Bezlepkové makové linecké kolieska

Bezlepkové makové linecké kolieska

Trvanie: 45 minút (h:m) Porcie: 45 (ks)
Ingrediencie
Cesto
Plnka
  • čokoládovo - orieškový krém alebo džem
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Zo všetkých surovín pripravíme cesto a odložíme ho cca na 60 minút do chladničky.

2. Cesto rozvaľkáme na pomúčenej podložke na 0,5 cm hrúbku. Pomocou formičiek na vykrajovanie vykrojíme z cesta rôzne tvary. Plech vystelieme papierom na pečenie a linecké koláčiky upečieme pri 180 - 190°C 10 - 15 minút.

3. Vychladnuté linecké kolieska naplníme podľa chuti džemom alebo čokoládovo - orieškovým krémom, spojíme dve kolieska a posypeme cukrom.

Dobrý tip:
Cesto je dosť krehké, preto je lepšie ho vaľkať po častiach.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Plnka
  • čokoládovo - orieškový krém alebo džem
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné