Bezlepkové domáce rezance do polievky

  • Pokračujte v tradícií predkov a urobte si chutné domáce rezance do nedeľňajšej polievky
Bezlepkové domáce rezance do polievky
  • 89
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
200 g Universal mix Liana
1 ks vajce
60 ml voda (podľa veľkosti vajíčka)
soľ
na podsyp ryžová múka Liana
 



Postup

1. Lyžicou spracujeme cesto z uvedených surovín.

2. Preložíme na pracovnú podložku posypanú ryžovou múkou a rozdelíme na 2 časti.

3. Jednu časť cesta rozvaľkáme a preložíme na kuchynskú utierku.

4. Narežeme na cca 5 cm pásiky. Uložíme na seba 4 ks pásikov a nakrájame na rezance.

5. V osolenej vriacej vode uvaríme toľko rezancov, koľko potrebujeme.

6. Ak vyplávajú na povrch povaríme ich ešte 6 minút. Scedíme, polejeme studenou vodou a olejom.

7. Ostatné nakrájané rezance dáme vysušiť na papier a použijeme neskôr.



Čo si myslíte o tomto recepte?

89
Počet hodnotení: 2
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.