Naše recepty

Bezlepkové domáce rezance do polievky

Bezlepkové domáce rezance do polievky
Náročnosť prípravy
jednoduchá

Ingrediencie

Cesto:
200 g Universal mix Liana
1 ks vajce
60 ml voda (podľa veľkosti vajíčka)
soľ
na podsyp ryžová múka Liana
 

Postup

1. Lyžicou spracujeme cesto z uvedených surovín.

2. Preložíme na pracovnú podložku posypanú ryžovou múkou a rozdelíme na 2 časti.

3. Jednu časť cesta rozvaľkáme a preložíme na kuchynskú utierku.

4. Narežeme na cca 5 cm pásiky. Uložíme na seba 4 ks pásikov a nakrájame na rezance.

5. V osolenej vriacej vode uvaríme toľko rezancov, koľko potrebujeme.

6. Ak vyplávajú na povrch povaríme ich ešte 6 minút. Scedíme, polejeme studenou vodou a olejom.

7. Ostatné nakrájané rezance dáme vysušiť na papier a použijeme neskôr.

Produkty v recepte

Novinka
BEZ LEPKU
UNIVERSAL  mix Liana 1kg

UNIVERSAL mix Liana 1kg

Bezlepková univerzálna zmes na múčne jedlá.
Cena / ks: 2,70 € s DPH
Novinka
Ryžová  múka 500g

Ryžová múka 500g

Ryžová múka jemná 500g.
Cena / ks: 1,40 € s DPH