Bezlepkové detské piškóty

  • Výborné do jogurtu, s banánom a čokoládou alebo len tak na hryzkanie
Bezlepkové detské piškóty
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    02:00
    (h:m)
  • Porcie
    100
    (ks)

Ingrediencie

Suroviny (na 2 dávky piškót cca 100 ks)
4 vajcia
130 g práškový cukor
500 g Cake mix Liana
2 KL Salajka – jelenia soľ Liana
2 ks Vanilínový cukor Liana
 


Postup

1.     Mixérom vyšľaháme vajíčka, práškový cukor a vanilínový cukor na hustú penu.
2.     Pridáme zmes Cake mix zmiešanú so salajkou a vymeníme nadstavec za hnetací.
3.     Spracujeme hustejšie, ale jemné cesto.
4.     Prikryjeme fóliou a dáme na 4 hodiny odpočívať.
5.     Cesto preložíme na dosku a vyvaľkáme na hrúbku 0,5 cm.
6.     Ostrým štamprlíkom vykrojíme kolieska.
7.     Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a potrieme vlažnou vodou.
8.     Pečieme na 190°C  8 minút, ale aby zostali piškóty svetlé!
Tip: Ak použijeme menšie vajíčka tak buď pridáme ešte jedno vajíčko navyše alebo použijeme len 450 g zmesi Cake mix, aby sa nám cesto nerozpadávalo.
 


Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.