Bezlepkové cappuccino rožteky

  • Príjemná vôňa cappuccina nedovolí odolať tomuto skvelému vianočnému drobnému pečivu.
pre recept na Bezlepkové mocca oválky kliknite sem.
Bezlepkové cappuccino rožteky
  • 93
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:60
    (h:m)
  • Porcie
    80
    (ks)

Ingrediencie

50 ml  horúca voda
350 g  Cake mix Liana
100 g  mleté vlašské orechy
100 g  cukor práškový
200 g  maslo
50    g  instantné cappuccino
 
Ďalej potrebujeme:
100 g  Čokoláda 70% Liana
30    g  tuk (na polevy)

Postup

1. V horúcej vode rozmiešame cappuccino a necháme ho rozpustiť.
 
2. Cake mix zmiešame s orechami, cukrom a maslom. Pridáme vychladnuté cappuccino. Vypracujeme cesto a zabalíme do fólie. Necháme 60 minút odležať v chladničke.
 
3. Cesto vtláčame do silikónovej formy na rožteky. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 160°C 10 - 12 minút.
 
4. Upečené necháme vychladnúť. Čokoládu a tuk rozpustíme nad parou a namáčame konce rožtekov. Necháme stuhnúť. 
 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

93
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.