Bezlepkové brownies muffiny

  • Bezlepkové čokoládové muffiny v štýle brownies s mandľami v ceste aj s plátkami na povrchu.
Bezlepkové brownies muffiny
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:20
    (h:m)
  • Porcie
    12
    (ks)

Ingrediencie

200 g Čokoláda 70% Liana
100 g cukor kryštálový
90 g maslo
70 g Cake mix Liana
20 g mleté mandle
15 g Kakao tmavé Liana
½ vrecka Vanilínový cukor Liana
2 vajcia
5 KL voda vlažná
3 KL instantná káva
hrsť čokoládové kúsky
štipka soli
plátky mandlí na posypanie 

Postup

1. Čokoládu a maslo roztopíme nad parou. Vo vlažnej vode rozpustíme kávu a primiešame k čokoláde a maslu.
 
2. V druhej miske zmiešame suché suroviny - Cake mix, mandle, cukor, soľ, čokoládové kúsky a Vanilínový cukor. Pridáme vajíčka a metličkou poriadne vymiešame. Cesto rozdelíme na 2 časti a do jednej pridáme Kakao tmavé a čokoládovú zmes.
 
3. Do formy na muffiny uložíme papierové košíčky. Lyžicou nalejeme polovicu tmavého cesta, potom biele cesto a zalejeme zvyšným tmavým cestom. Špáradlom jemne premiešame. Vrch posypeme mandľovými plátkami.
 
4. Rúru vyhrejeme na 175°C a pečieme 20 minút. Necháme vychladnúť.
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.