Bezlepkové bagety

  • Spravte si k nim čerstvý zeleninový šalát alebo ich naplňte čím chcete. Sú ideálne aj pre deti na desiatu
pre recept na Chrumkavé celozrnné bezlepkové bagety kliknite sem.
Bezlepkové bagety
  • 100
    hodnotenie
  • Trvanie
    02:00
    (h:m)
  • Porcie
    2
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
200 g Bakery mix Liana
200 ml vlažná voda
10 g droždie
½ KL soľ
2 PL olej
 

 

 

 

Postup

1.     Hnetačom vymiešame Bakery mix s vodou a droždím. Nakoniec pridáme soľ a olej.
2.     Miesime cca 10 minút na jemné cesto.
3.     Preložíme do misky kysky alebo prikryjeme potravinovou fóliou a necháme na teplom mieste kysnúť 40 minút.
4.     Naolejovanými rukami vytvarujeme bagetky a uložíme ich na plech na bagety.
5.     Zakryjeme fóliou a necháme kysnúť 45 minút.
6.     Dáme piecť do vyhriatej rúry na 200°C 40 minút.
7.     Necháme vychladnúť.

 

 

 

Čo si myslíte o tomto recepte?

100
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.