Bezlepkové americké cookies

  • Chrumkavé, vo vnútri mäkké a plné čokolády.
Bezlepkové americké cookies
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    25
    (ks)

Ingrediencie

170 g maslo
80 g trstinový cukor
80 g kryštálový cukor
1 ks Vanilínový cukor Liana
300 g Cake mix Liana
2 vajíčka
2 lyžice mlieko
320 g Čokoláda 70% Liana


Postup

1. Čokoládu nasekáme v sekáčiku na malé kúsky a 1/4 odložíme na koniec na posypanie.
2. Zmäknuté maslo vymiešame s trstinovým, kryštálovým a vanilínovým cukrom. Pridáme vajcia, mlieko a prešľaháme. Nakoniec zamiešame Cake mix a nasekanú čokoládu. Všetko spolu vymiešame.
3. Z cesta urobíme guľky a uložíme na papier na pečenie. Ukladáme dostatočne ďaleko od seba (cca 5 cm), aby sa pri pečení nezlepili. Vidličkou namočenou vo vode roztlačíme guličky do hrubšej placky. Pri pečení sa rozlejú do strán.
4. Vrch posypeme zvyšnou odloženou čokoládou a trochu ju vtláčame rukami do cesta. 
5. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 200°C cca 12 minút.
6. Z plechu vyberieme až keď cookies vychladnú.


Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.