Bezlepková tvarohová roláda s ríbezľami

  • Ríbezľovo - tvarohové opojenie v pavučinkovom ceste.
pre recept na Bezlepkovú toffee roládu kliknite sem.
Bezlepková tvarohová roláda s ríbezľami
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:50
    (h:m)
  • Porcie
    30
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
130 g Cake mix Liana
130 g cukor práškový
1 PL Kakao tmavé Liana
7 ks vajcia
 
Plnka:
300 ml rastlinná šľahačka
100 g čierne ríbezle
80 g cukor práškový 
4 PL ríbezľový džem
2 vrecká Vanilínový cukor Liana
250 g tvaroh jemný
 

Postup

1. Vyšľaháme vajíčka s cukrom a jemne vmiešame vareškou Cake mix. Z cesta odoberieme 4 PL a zamiešame Kakao tmavé. Kakaovú časť vložíme do cukrárskeho vrecka a nastriekame rôzne tvary na papier na pečenie. Plech s papierom na pečenie vložíme do vyhriatej rúry a zapečieme pri 170°C 3 - 4 minúty. Rovnomerne navrstvíme zvyšné biele cesto a pečieme 15 - 17 minút. 
 
2. Cesto aj s papierom na pečenie presunieme na navlhčenú utierku a zrolujeme do rolády. Necháme vychladnúť. 
 
3. Na vychladnutú roládu natrieme ríbezľový džem. Rastlinnú šľahačku, tvaroh, Vanilínový cukor a práškový cukor vyšľaháme do tuha. Primiešame očistené ríbezle a natrieme na džem. Zrolujeme a necháme stuhnúť.
 
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.