Bezlepková toffee roláda

  • Nadýchaná roláda plnená malinovým džemom a stabilizátorom šľahačky TOFFEE Liana.
pre recept na Bezlepkovú tvarohovú roládu s ríbezľami kliknite sem.
Bezlepková toffee roláda
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:45
    (h:m)
  • Porcie
    23
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
60 g Cake mix Liana
5 PL cukor práškový
5 ks vajcia
1 PL Kakao tmavé Liana
 
Plnka:
300 ml smotana na šľahanie
60 ml voda
40 g Stabilizátor šľahačky TOFFEE Liana
3 PL cukor práškový
 
Ďalej potrebujeme:
malinový džem
hrsť sekaných lieskových orechov

Postup

1. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme preosiatu Cake mix a zľahka vmiešame vyšľahaný tuhý sneh. 3 lyžice cesta odoberieme a zmiešame s kakaom tmavým. 
 
2. Plech vystelieme papierom na pečenie. Do cukrárskeho vrecka dáme kakaové cesto a na papier nakreslíme vzor. Necháme zapiecť vo vyhriatej rúre pri 170°C 3 minúty. Plech z rúry vytiahneme a rovnomerne rozotrieme biele cesto, zarovnáme a pečieme 10 minút. 
 
3. Čistú utierku poriadne pokropíme vodou a upečené cesto aj s papierom na pečenie zrolujeme do mokrej utierky. Necháme vychladnúť.
 
4. Smotanu s cukrom vyšľaháme do polotuha. Stabilizátor šľahačky TOFFEE rozmiešame metličkou vo vlažnej vode a ihneď vlejeme do šľahačky. Šľaháme do tuha. 
 
5. Z rolády stiahneme papier na pečenie, potrieme džemom, šľahačkou, posypeme orieškami a zrolujeme. Necháme stuhnúť.
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.