Bezlepková nepečená jablková torta

  • Pri tomto recepte sa opäť potvrdzuje pravidlo, že najjednoduchšie recepty sú tie najlepšie:)
pre verziu tohto receptu s pšeničnou múkou kliknite sem.
Bezlepková nepečená jablková torta
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

bezlepkové piškóty (podľa nášho receptu na Bezlepkové detské piškóty)
1 kg jabĺk
100 g kryštálový cukor
300 ml voda
2 ks Zlatý krém Liana

Šľahačka:
1 ks Šľahačkové potešenie Liana
150 ml mlieko
2 lyžice práškový cukor


Postup

1.     Jablká očistíme, ošúpeme a nastrúhame. Pridáme cukor, 100 ml vody a uvaríme do mäkka.
2.     Zlatý krém rozmiešame vo zvyšnej vode a za stáleho miešania prilejeme k vriacim jablkám.
3.     Vrstvíme do tortovej formy striedavo jablká a piškóty.
4.     Necháme vychladnúť. Pred podávaním ozdobíme vyšľahaným Šľahačkovým potešením a nastrúhanou čokoládou.

Dobrý tip: Pre rýchlejšiu prípravu namiesto jabĺk môžeme použiť jablkové pyré.


Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.