Bezlepková dvojfarebná roláda

Bezlepková dvojfarebná roláda

Jednoduchý recept na prípravu vďaka ktorému si pečenie rolád zamilujete
Ingrediencie
Cesto
Plnka

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Žĺtky zmixujeme s cukrom. Ručne primiešame zmes Cake mix a tuhý sneh z bielkov.

2. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.

3. Pečieme na 200°C 10 minút (nie s ventilátorom).

4. Upečenú roládu preložíme na utierku a odstránime papier. Spolu s utierkou zrolujeme a necháme vychladnúť. Potom naplníme čokoládovou plnkou, vrch potrieme tiež, posypeme orechami a necháme vychladnúť.

5. Hotovú narežeme na 1,5 cm ostrým nožom namočeným v horúcej vode.

Postup plnka:

1. Do hrnca dáme mlieko,cukor, Zlatý krém a za stáleho miešania uvaríme puding.

2. Do horúceho pudingu vmiešame nalámenú čokoládu a vymiešame do rozpustenia. Necháme vychladnúť.

3. Do misky pridáme maslo izbovej teploty do ktorého postupne pridávame puding a mixujeme do hladkej plnky.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Plnka

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné