Bezlepková bublanina

  • Jemnučká, ovocie nikdy nespadne na dno či už dáme čerstvé alebo zavárané
Bezlepková bublanina
  • 99
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    36
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
5 ks vajíčka
400 g Cake mix Liana
150 ml olej
150 ml mlieko
230 g práškový cukor
1 ks Vanilínový cukor Liana ( na posypanie bublaniny)
ovocie podľa chuti čerešne, višne, marhule...
 


Postup

1.     Vyšľaháme žĺtky s práškovým cukrom do peny cca 10 minút.
2.     Následne po troche prilievame za stáleho šľahania olej a mlieko a ešte dobre vyšľaháme 10-15 minút.
3.     Zľahka ručne zapracujeme Cake mix.
4.     Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a jemne ručne vmiešame do vyšľahanej žĺtkovej masy.
5.     Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Na vrch poukladáme ovocie a upečieme pri teplote 200°C 35 minút.
6.     Upečený a ešte horúci posypeme vanilínovým cukrom.
7.     Necháme vychladnúť a potom nakrájame.


Čo si myslíte o tomto recepte?

99
Počet hodnotení: 2
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.