Bezlepková bábovka zo Zlatého krému Liana

  • Jednoduchá bábovka zo Zlatého krému Liana.
Bezlepková bábovka zo Zlatého krému Liana
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:20
    (h:m)
  • Porcie
    15
    (ks)

Ingrediencie

4 vrecká Zlatý krém Liana
4 vajcia
½ vrecka Kypriaci prášok do pečiva Liana
¾ hrnčeka cukor práškový
¾ hrnčeka olej
1 vrecko Vanilínový cukor Liana
1 PL Kakao tmavé Liana
maslo na vymastenie formy
kokos na vysypanie formy
práškový cukor na posypanie bábovky 

Postup

1. Vajíčka vyšľaháme s Vanilínovým a práškovým cukrom do peny, pridáme olej a prešľaháme. V miske zmiešame Zlaté krémy s kypriacim práškom a jemne vmiešame do vyšľahanej peny. 
 
2. Bábovkovú formu vymastíme a vysypeme kokosom. 1/3 cesta odoberieme a zmiešame s Kakaom tmavým. Do formy nalejeme cestá a pečieme pri 170°C cca 60 minút. Necháme vychladnúť a pred podávaním posypeme cukrom.
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.