Bezlepková anglická krémeška

  • Anglická krémeška k čaju o 17:00?
Bezlepková anglická krémeška
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    02:30
    (h:m)
  • Porcie
    24
    (ks)

Ingrediencie

Cesto :
450 g Cake mix Liana
100 g práškový cukor
100 g rastlinný tuk
3 vajcia
2 kávové lyžičky Salajka - jelenia soľ Liana
100 ml mlieko

Plnka :
500 ml mlieko
1 ks Zlatý krém Liana
1 ks vajce
120 g kryštálový cukor
1 ks Vanilínový cukor Liana
250 g maslo
50 g práškový cukor

Poleva :
100 g čokoláda 70% Liana
50 g rastlinný tuk na polevy
50 g maslo


Dodatky : 2 banány
 


 



 



Postup

  1. 1.     Do misky nasypeme Cake mix, cukor, Salajku, rastlinný tuk, vajcia a mlieko. Z uvedených surovín vypracujeme ručne cesto a rozdelíme ho na 3 časti.
  2. 2.     Na papieri na pečenie vyvaľkáme 3 cestá vo veľkosti plechu.
  3. 3.     Dáme piecť na opačnú stranu plechu (28 x 38 cm) pri 180°C 10 minút.
  4. 4.     Na vychladnutý prvý plát natrieme plnku, ktorú si rozdelíme na polovicu a poukladáme nakrájané banány.
  5. 5.     Zakryjeme druhým plátom a natrieme druhú polovicu plnky.
  6. 6.     Priložíme tretí plát a polejeme vrch čokoládovou polevou.
  7. 7.     Necháme stuhnúť do druhého dňa.

Postup plnka:
  1. 1.     Uvaríme mlieko spolu so Zlatým krémom,
  2. vajíčkom a mixom kryštálového a vanilínového cukru.
  3. 2.     Hotový puding necháme vychladnúť.
  4. 3.     Následne rozmixujeme maslo s práškovým cukrom a po lyžičke primixujeme studený puding.
  5. 4.     Plnkou natrieme pláty.

Postup čokoládová poleva:
  1. 1.     Všetky potrebné suroviny rozpustíme nad parou a polejeme koláč.



Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.