Slivky v bezlepkovom škoricovom ceste

Slivky v bezlepkovom škoricovom ceste

Duration: 01:00 (h:m)
Obaľované slivky v škoricovom ceste plnené bielou čokoládou
Ingredients
Cesto
  • 1 hrnček mlieko (250 ml)
  • 1 ks vajce
  • 1 lyžica práškový cukor
  • 1 lyžica olej
  • 5 lyžíc Cake mix Liana
  • ½ kávová lyžička škorica Liana
Dodatky
  • slivky, biela čokoláda, olej na vyprážanie

Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. 1. Pripravíme cesto ako na palacinky a necháme postáť 15 minút.
  2. 2. Slivky nadrežeme, vyberieme kôstku a vsunieme kocku bielej čokolády.
  3. 3. Samotné slivky naolejujeme a posypeme práškovým cukrom.
  4. 4. Do hrnčeka dáme rozohriať olej.
  5. 5. Slivky namáčame do cesta a vkladáme do rozohriatého oleja čokoládou hore.
  6. 6. Otočíme z druhej strany a vypražíme do zlatistej farby. Na papieri necháme odsať prebytočný olej.
  7. 7. Nakoniec posypeme znova práškovým cukrom.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Cesto
  • 1 hrnček mlieko (250 ml)
  • 1 ks vajce
  • 1 lyžica práškový cukor
  • 1 lyžica olej
  • 5 lyžíc Cake mix Liana
  • ½ kávová lyžička škorica Liana
Dodatky
  • slivky, biela čokoláda, olej na vyprážanie

Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné