Pardubické medovníčky zo Salajky

Pardubické medovníčky zo Salajky

Duration: 01:30 (h:m) Portions: 60 (pcs)
Vynikajúce, trvanlivé, mäkučké a bez tuku..

Bez lepku pre recept na Bezlepkový pardubický perník

Ingredients
Cesto
Sirup
Plnka
  • zomleté upečené zvyšky zo 6. a 7. cesta
  • 150 - 200 g mleté orechy
  • 150 ml vriaca voda
  • 350 ml džem
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

1. Suroviny na sirup zmiešame a necháme mierne vrieť 5 - 7 minút.

2. Suroviny na cesto spolu zmiesime a necháme zabalené v potravinovej fólii do ďalšieho dňa.

3. Cesto rozdelíme na 7 častí, rozvaľkáme na hrúbku 3 mm a povykrajujeme rôzne tvary. Pečieme na papieri na pečenie 3 - 5 minút pri 200°C (majú byť hladké nepripečené).

4. Zvyšky po vykrojení zo 6. a 7. cesta upečieme na plechu a vychladnuté pomelieme na plnku. Mleté orechy zaparíme vriacou vodou a pridáme džem. Nakoniec podľa hustoty môžeme pridať vodu alebo rum. Zlepujeme dva perníky plnkou a polejeme čokoládou.

Dobrý tip:
Sú trvanlivé a vydržia aj mesiac.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Cesto
Sirup
Plnka
  • zomleté upečené zvyšky zo 6. a 7. cesta
  • 150 - 200 g mleté orechy
  • 150 ml vriaca voda
  • 350 ml džem
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné